Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sociální cítění neznamená, že se dobrovolně vrhnu do náruče islámského vnímání světa a přenechám svůj domov, město, zemi, cizím příchozím, které nikdo nezval, kteří veřejně deklarují, že mají nárok na vše co si zamanou a pokud neskloním hlavu před jejich podivnými zákony, tak mi ji uříznou. Říká vám něco pojem bezpečnostní riziko, ochrana státu a občanů a to vše ve světle událostí, které se dějí okolo nás ? Nechci skončit jako v Izraeli, aby na moji rodinu vyběhl za bílého dne na ulici magor s nožem.

3 0
možnosti

...pane autore ... jste evidentně SLUŠNÝ ČLOVĚK .. ale nenávratně MIMO:-/!

1 0
možnosti

Notak lidi, buďte morální a nastěhujte si sem jedna a půl jiného kontinentu.

1 1
možnosti

Co tou směsí pitomosti chtěl autor řící ? [>-]

3 1
možnosti

Kdyby se všichni, kteří hovoří o soucítění, chovali soucitně, tak vymizí chudoba...

1 0
možnosti

to je pěkná blbost, soucit nesouvisí s bohatstvím ani chudobou, ne každý chudý se snaží vzbudit soucit a soucítit lze i s bohatým

0 0
možnosti

Jenom poznamenám - my jsme pranýřováni jako někdo, kdo údajně v Evropě nectí nějaké principy, ale řekl bych, že horší je, když někdo nectí podepsané smlouvy. Co třeba taková Schengenská smlouva - Itálie a Řecko se na ni vykašlali úplně, stejně tak Rakousko klidně nechává proudit migranty dále přes své území, Chorvatsko je čekatelem na vstup do EU a po 24 hodinách, když zjistilo, že nezvládá, tak také rezignovalo (jediní Maďaři se k tomu postavili čelem)... A pohoda, nic se neděje, žádné sankce nebo vyhrožování ... Dále dohody z Dublinu - jsou porušovány za veselého přihlížení Rakouska i Německa, a opět nikdo nic neříká... Není to trochu disproporce?

1 0
možnosti

Takže máme především soucítit se všemi, které islám nutí dělat co nechtějí, vyhrožují jim zabitím za odpadlictví, týrá je, vězní. Tedy chcete přijímat ty co islám nevyznávají a nebo si přejí z islmu vše co odporuje právu a evropké morálce opustit (tj 90% veškeré islámské literatury). Takže je autor jen další "Konvičkovec" :-)

1 0
možnosti

Ale my jsme solidární, rádi pomůžeme potřebným, ale nemusíme pomáhat zrovna tím, že si je přitáhneme k sobě domů, pomáhat se dá i jinak...

Dále je tu opět ono kouzelné sousloví "lidská práva dle tradice v Evropě" - to je prosím pěkně co? Jestli je tím myšleno nějaké humanistické smýšlení historických osobností, tak je třeba si uvědomit, že v praxi se těmito myšlenkami Evropa v historii sama nikdy moc neřídila. Jen namátkou, co v poslední době přinesla Evropa světu - 2 světové války, studenou válku (spojenou s rozmísťováním jaderných raket i na území Evropy), před tím třeba napoleonské války, třicetiletou válku, dále v historii kolonizaci Ameriky (Španělé co tam napáchali), křižácké války apod. Kde je ta historická tradice humanity, na kterou se tak často odvolávají i Evropské politické špičky?

2 0
možnosti

Mno, pokud z nedávné historie Evropy chcete vidět pouze to, co jste vyjmenoval, tak tedy nelze chápat vaší otázku jinak než jako řečnickou..

1 0
možnosti

V81á39c92l62a20v 22M19a77c64h

9. 10. 2015 16:48

Mě by celkem nevadilo ty uprchlíky v rozumné míře podporovat, např. formou finančního příspěvku posílaného do bezpečného tábora někde v Maroku.

Ale nechat si balkanizovat Evropu a předat ji dětem ve stavu jakési permanentní občanské války? Ne děkuji, takový altruista nejsem.

8 0
možnosti

P13e44t69r 10L43a84n33g24e40r

9. 10. 2015 16:44

Rv

Váš blog připomíná pečení dortu pejskem a kočičkou. Také jste naházel do jednoho článku všechno možné a sám to jíst nebudete.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS