Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FD

Dotace jsou v podstatě vždy pro bohaté.

2 0
možnosti
SN

:-) .....Uhlím a dřevem se topilo od nepaměti. Výměna kotlů....zapracovala lobby výrobců ! Může si důchodce pořídit kotel za 127 000?

Pokud se týká aut. Postavte se ráno k dálnici u Holubic, a sledujte ještě za tmy provoz ! Proudy aut, kamionů, chrlících mraky zplodin. Takhle a v podstatně větší míře to běží na celém světě! Na netu jsou k mání videa, na př. z Číny.

Další objev: Auta vyrobená po r. 2000 .....při prodeji zaplatí ekologickou daň 3000 kč. Důchodce ujede, když je mimo město, tak 5 000 km ročně, jakou škodu to relativně moderní auto napáchá, proti dříve zmíněnému faktu? Auta nevadí, protože se vyrábí tisíce denně, zaměstnávájí se tam miliony lidí a zisky majitelů jsou důležité !

Shrnutí. Jen dostávat jakýmkoliv způsobem další peníze z těch nejchudších, aby vydělávali ti, kteří mají pořád málo! Stává se ze mně marxista. R^R^R^

1 1
možnosti
Foto

Trochu si odporujete. Na jednu stranu Vám vadí mraky aut chrlících zplodiny. Na druhou stranu se zastáváte starých aut, které nesplňují současné nařízení o výfukových plynech.

Tak co chcete? Čistá nová drahá auta nebo stará smradlavá levná auta?

Schizofrenie.

1 0
možnosti

Melete nesmysly.

Automobily jsou tvrdě státem regulované. Musi splňovat emisní normu a každé dva roky musí projít technickou kontrolou. Kdyby každý kotel a kamna včetně kominu musely mit technickou kontrolu, to byste teprve ziral, co to je státní buzerace.

3 1
možnosti
SN

:-) Pane Šejno ! PřijĎte, prosím, ke mně udělat technickou prohlídku kamen ! Bydlím v jedné místnosti, topím v pecku zn Petra dřevem a uhlím, co budete zjišťovat Vy chytráku ? RvRvRv

0 0
možnosti
PK

Jiná ročenka zase píše, že automobily se podílejí na znečišťování zanedbatelným procentem.

3 1
možnosti
Foto

To jsem zvědav, jak chcete omezit automobilovou dopravu. Máte nějaké řešení? Nemáte! Jen tak žvaníte.

Výměna kotlů je alespoń nějaký krůček k lepšímu ovzduší. Cokoliv je lepší než nic.

0 2
možnosti
Foto

a co odlučovač? máte?

1 1
možnosti
JS

Tak tuhle pohádku vyprávějte na vesnicích, především tam, kde není plyn.

3 1
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 11429x
názory o životě

Seznam rubrik