Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

R27a94d31e14k 14H81o96d53a59ň

10. 7. 2016 11:14

Argumentace, jak bez EU budeme mít asociální kapitalismus a vykořisťovatele a nevím co dalšího nereflektuje realitu. Je totiž potřeba si uvědomit, že jakákoli výhoda kterou EU zaměstnancům "vylobuje" nezbytně znamená, že její náklady se převedou buď na zaměstnance nebo na zákazníka (a stále platí, že jakákoli výhoda pro jednu skupinu na úkor jiných se dříve či později vrátí zpět těm "zvýhodněným" - viz např. "ochrana matek před propuštěním" kvůli které je pro holky výrazně těžší sehnat zaměstnání").

0 0
možnosti
MS

Vaše zhrzenost na mě dojem nedělá. Mícháte dobu konání a vypsání referenda a to,buďte upřímný, bylo vypsáno v době,kdy migrační krize byla v plenkách.Jestliže si na vypsání Cameron postavil volební kampaň a volby vyhrál,dá se předpokládat,že jeho voliči už v té době byli pro Brexit,proč by ho jinak volili?! Vaši fantasmagorii o federálním centralizovaném státu si můžete hned vyzkoušet na příkladu spojeného království.Ostrov o čtyřech státech,které sice mezi sebou spolupracují a respektují hlavní město Londýn chtějí mít vlastní národní identitu, které se nechtějí vzdát.A teď si představte,že těch států je 28! Retardovaná myšlenka na nové USA jsou a budou jen utopie, když vezmeme v potaz,že národ Američanů vlastně neexistuje.Je to jen slepenec přistěhovalců,kteří si jako národní identitu zvolili americký původ.To se nedá srovnávat s několikasetletou tradicí a historií germánů,slovanů,keltů a galů!!!

Vaše myšlenky na garantovaná lidská a sociální práva jsou vskutku úsměvné.Z mého pohledu nejdřív si jedinec má ta lidská a sociální práva zasloužit - například tím,že se bude v hostitelské zemi chovat slušně!!!Rv

5 0
možnosti
JR

J25a55n 15R79á54ž

25. 6. 2016 23:24

Když si představíme kolik utrpení a mrtvých stálo obě strany občanské války v USA než si příznivci federace vynutili poslušnost příznivců konfederace,. Děkuji, nechci aby toto bylo pro Evropu příkladem.

A to už byl na Jihu i na Severu zaveden jednotný dorozumívací jazyk a jeden státotvorný politický americký národ teprve vznikal a mohl se tak postupně modelovat. Kolik jazyků a statotvorbych národů ze staletou politickou i kulturní historií má Evropa? Už z toho důvodu je myšlenka federativního uspořádání Evropy s jednotným politickým vedením utopie.

2 0
možnosti
JS

Silovým protlačením sociálního inženýrství zavedli lídři EU do slepé uličky a přitom se vzájemně poplácávají jak to dělají dobře.

Bez včasných reforem je EU odsouzena k neřízenému rozpadu s velkými ekonomickými problémy všech zemí, proti nimž je brexit je lehkým zakolísáním. Zatím to ovšem na nějakou sebereflexi v Bruselu nevypadá, ještě nepochopili, že současný stav je výsledkem jejich arogance a ukecaného nicnedělání. Junker, Schulz, Mogherini jsou obdobnými figurkami, jako byl kdysi Jakeš.

14 1
možnosti

Další nemohoucí, který bez instrukcí z Bruselu si nedojde ani na záchod!8-o

8 0
možnosti
LC

Jj, rozbíječi... :-)... jako bych četl RP z roku 1970.

10 1
možnosti
MC

Klaus, Mach a Fiala má na rozdíl od vás pod čepicí. Vy pouze sladíte a nevíte, že EU má cukrovku.

4 1
možnosti
Foto

Mně by docela zajímalo jaká konkrétní práva máte na mysli. Moje lidská a sociální práva totiž EU společně s naší vládou negarantuje ale omezuje.

15 2
možnosti
Foto

Čím větší území spadající pod jurisdikci několika málo lidí, tím větší špatnosti si tito lidé dovolí vůči svým poddaným. Tato přímá úměra platí na jakýkoliv stát, na jakoukoliv říši.

7 2
možnosti
MK

tak už dlouho jsem nečetl podobnou snůšku vykonstruovaných nesmyslů. Co je na druhou stranu typické, je nálepkování.

Nu když to neumím, tak nepíšu. A když píšu, tak aspoň nelžu.

12 2
možnosti
JF

J44a73n 34F36r29o67l77í18k

25. 6. 2016 11:21

Já tedy nemám problém s prosazováním lidských práv jako třeba zablokování dopravy v době ME ve fotbalu nebo úklidu odpadků stávkou. Vadí mě ovšem dirigismus v podobě nařízení 40% žen do vedení firem, preference nepracujících menšin před daňovými poplatníky, zničení trhu s elektřinou drahou a hlavně neúčinnou dotační politikou (u nás se fotovoltaikou vyrobí 2,6% za nějakých 42 miliard ročně) a prosazování "neomylných názorů" bruselské vrchnosti v oblasti dopravy, energetiky i ekonomiky.

9 2
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 11429x
názory o životě

Seznam rubrik