Zdeněk Steinbauer

Pozoruhodní voliči v České republice.....

10. 10. 2016 1:21:41
Demokracie je jako zahrádka, stále se musí na ní pracovat a práce není nikdy hotová. Kdo v demokracii spí, probudí se v totalitě.

Opravdu "zvláštní nadání" musí mít voliči, co nechodí k volbám, a ti co přijdou, zvolí majitele korporace z důvodu své frustrace z nedůstojného života místo, aby volili a požadovali skutečnou levici, která jim vytvoří podmínky k důstojnému životu, tj. sociální stát.

Zvolením majitele korporace se totiž dobrovolně zřeknou ochrany veřejného zájmu, tj. ochrany veřejných služeb, od politiků, vůči zájmům privátního podnikání, tj. dosáhnout co nejvyššího zisku.... Majitel korporace je totiž ve střetu zájmů pokud je zároveň politikem, protože má zároveň hájit veřejný zájem a zájem svůj privátní majitele korporace.

Zvolit majitele korporace případně premiérem (zvolit jeho hnutí na první místo ve volbách do Poslanecké sněmovny) a výsledky krajských a senátních voleb naznačují, že by se to mohlo stát, v kombinaci s prezidentem, který také hájí zájmy korporací a šíří účelově nenávist vůči cizímu, odlišnému, aby se zalíbil frustrované většině, opravdu vyžaduje "zvláštní nadání" voličů, které nelze rozumem s chladnou myslí pochopit, pouze rozumem ovládaným hněvem, neznalostí a naivitou.

Voliči by totiž připravovali vědomě či nevědomě půdu pro potencionální autoritativní korporátní režim s omezenými či zrušenými právy lidí v zájmu národní bezpečnosti před skoro neexistujícími uprchlíky a prosperity vyvolených....

Záleží, jestli to budou chtít politici využít a zneužít. A mít co největší moc je velmi opojné. Jak vypráví historie.....

Autor: Zdeněk Steinbauer | karma: 17.31 | přečteno: 821 ×
Poslední články autora