Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Moje sociální cítění končí při pohledu na výplatní pásku, kde vidím, kolik peněz odvádím na sociální pojištění z kterého žijí lidé, kteří v životě pracovat nebudou. 

Moje solidarita končí ve chvíli,kdy vidím zdravé, mladé uprchlíky ve značkových oděvech s mobily, které si nemůže koupit ani průměrně vydělávající člověk u nás. 

Moje solidarita s uprchlíky končí ve chvíli,kdy překročí hranice pěti bezpečných států, protože jediné co chtějí jsou německé sociální dávky. 

A demokracie není o sociální pomoci, ale o politické a hospodářské soutěži. Ne o tom, že musím státu odevzdávat více než 50 procent svých příjmů

17 0
možnosti
MP

Cesta do pekel je být k solidaritě donucen násilím. Soucítím a budu solidární ke každému, kdo potřebuje pomoc v nouzi, ale nepovažuje ji za samozřejmost a je na něm vidět snaha, že se chce co nejdříve postavit na vlastní nohy. S darmožrouty žádný soucit ani solidaritu necítím.

10 0
možnosti
KS

Zřejmě jde souhlasit stran Vašeho hodnocení pp.Chovance či Haška.O p.Sobotkovi si nedělám vůbec žádné iluze,že by snad byl levicový či jiný.Můj dojem z jeho postojů,jednání atp.je ten,že od něj lze čekat jen to co od kohokoliv jiného ,kdo celý svůj život je jen v politice.Nemá žádné zkušenosti a prožitky z běžného občanského života a zkušenost je bohužel nesdělitelná.Snad je to slušný člověk,ale do nepohody bych si jej jako vůdce nevybral.Soucítím s ubožáky postiženými válkou,ale s tím má současný exodus pramálo společného.

4 0
možnosti
LV

L77i70b57o53r 98V73a25n10ě30k

9. 10. 2015 16:17

Pomáhejme.

Každý za své.

Problém lidí, jako jste Vy, že to "sociální cítění" financujete výlučně násilně vynucenými penězi druhých.

18 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 11429x
názory o životě

Seznam rubrik