Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FL

Už náhlá změna pravidel při bodování v soutěži o zelený trikot dávala tušit, že Francouzi si po pěti vítězstvích Sagana řekli "tak už toho bylo dost". A kolize která byla výsledkem Contadorovy jízdy ve stylu "já se tam vejdu za každou cenu" byla pro komisi rozhodčích, ve které budou hlavně zástupci Francie, Anglie, možná nějaký Španěl nebo Ital, ideální příležitostí jak zařídit zelený trikot pro Demara.

1 1
možnosti
IH

Sorry jako, ale když si uvědomíte, že ti borci jedou šedesát v hodině na galuskach co mají centimetr, tak je jasný že Každá taková záležitost může skončit tragicky. Teď to skončilo jen zlomeninami. Chcete čekat, až někoho takhle zabijí?

Nevěřím tomu, že Sagan nevěděl. Jezdec jako on musí vědět moc dobře, jinak by nemohl být tak dobrý.

Za druhé, když mu tam Cavendish začal najíždět, tak ho tlačil pomalu tlačil ke straně. A ten loket mu dal taky. Jinak bychom už dávno měli oficiální vyjádření od Bory, že loket nebyl.

Brekot, že nemají rádi sportovce nebo lidi z V4, je tak hloupý, že snad nemá ani smysl reagovat.

Uvědomte si, že vyhodili největší hvězdu současnosti. Bude to stát všechny ohromný balík, nižší sledovanost, míň reklam, míň saganovskych vtípků, které prodávají.

2 0
možnosti
FL

Bora se ovšem odvolala, Hebelko.

0 0
možnosti
VH

Skandální chování Sagana. Skandální je, že Jury trvalo tak dlouho, než o vyloučení rozhodla.

2 3
možnosti
Foto

Doporučuji se podívat na toto video

https://streamable.com/j7gqb

Další komentář netřeba.

2 0
možnosti
PD

P60a92v56e45l 44D69u30d81r

4. 7. 2017 23:23

To už říkám dávno, že UCI je spolek darebáků, kteří zneužívají monopolního postavení a nedodržují ani svoje pravidla.

1 0
možnosti
VH

Dnes je spolkem darebáků (protože jsou u balíku) v podstatě každý bafunářský tým. Na úrovni národní, kontinentální či světové.

To ale neznamená, že si mají nechat záměrně mrzačit své koně. o neznamená, že Sagan, ve vedině vítězné prémie se může chovat jako prase.

Nebo, podle Vás, ano?

1 1
možnosti

No, tak to jsme asi viděli rozdílný záznam. Pokud Sagan tvrdí, že nevěděl, že za ním někdo jede, tak proč tam strčil loket. Moc fér to tedy nebylo.

A to předesílám, že Saganovo cyklistické umění obdivuji...

2 1
možnosti
FL

Paní Šípková, ono když si Cavendish na něj skoro lehnul, tak musel nějak ten balanc vyrovnat. Ale to by chtělo aspoň základní povědomí o fyzice a vzájemném působení sil.

3 0
možnosti
Foto

Vy říkáte, že nesouhlasíte s politikou V 4: Byl jste někdy déle ve Francii.? Víte, že my jsme pro politiky původní 12 EU pouze dobří jako laciná pracovní síla a trh pro méně kvalitní výrobky? Pozor nejsou to řadoví Francouzi, jsou to politici. Jak Jacques Chirak na adresu V4 řekl, že propásla vzácnou příležitost mlčet. O tom to je. Mlčet. Jako dříve. Špatná zmínka o SSSR = okamžitý trest.

7 0
možnosti
FL

Já ve Francii strávil dost času (ne jako turista) takže musím potvrdit, že máte naprostou pravdu. Pořád je v nich ten Mnichov. A je naivní si myslet, že se v tom něco změnilo.

2 0
možnosti
Foto

Je to zcela v intencích článku : http://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=612384

který uvádím pod Vámi. My - střední Evropa jsme pro ně ti, do kterých se beztrestně kope. Mějme to stále na paměti

3 3
možnosti
JN

Souhlas a karma. Snad jen, že problém ohledně postoje V4 k uprchlíkům bych do tohoto nepletl. Ovšem to, že někteří lidé asi nemohou unést, když etapy vyhrává cyklista z východní Evropy a ještě si navíc dovolí být dvakrát mistrem světa, je nejspíš pravda.

13 0
možnosti
FL

Trefil jste to přesně. Jde přece o eura, které mají zůstat jim a ne aby si je odvezl nějaký podčlověk z východní Evropy.

1 1
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 11429x
názory o životě

Seznam rubrik