Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Podle Vás jsou všichni (kromě Ratha a Steinbauera) domluvení darebáci.  Vyšetřovatelé (množství), státní zástupci (všech stupňů, kterými řízení díky obstrukcím ubohého Ratha prošlo), soudci (komplet soudní soustava).  To mně tedy do palice nejde, na rozum už vůbec.

   Je zajímavé, jak mnozí řvou, že všichni politici kradou a podvádí. A když je pak některý (přes všechny obtíže s tím spojené) usvědčen, tak se ozvou blbci. Ti, kteří si svolili za boha (kterého nezbytně potřebují) právě toho odsouzeného.

   PS: Bohem ovšem mohou být i jiní odsouzení, např. Kájínek.  Prostě mdlý rozum boha potřebuje (což ví všichni šamani a všechny církve /včetně stranických/).

1 0
možnosti

Jste jedno volební období mimo téma.:-) V době začátku kauzy Rath byl ministrem vnitra jistý novinář ve službách VV. Nebo již jeho nástupce? Kubice to rozhodně nebyl...

3 3
možnosti

Pane Kondráde, Rath byl zatčen 14.5.2012 a to byl Kubice min.vnitra a to od 21.4.2011 do 10.7.2013.   Můj názor je, že to bylo na politickou objednávku. Kubice ten se neštítil ničeho.

6 2
možnosti

Tak to v žádném případě.Zaslouží si spravedlivý soud.A pokud se choval jako zloděj,pak kriminál.Pokud ne,osvobodit.Ale žádnou milost,žádnou amnestii.

3 0
možnosti

P98e82t48r 27N83ě34m53e85c

15. 7. 2015 14:47

To je zase hloupost :(

2 1
možnosti

Sedm milionů v krabici od vína. Dvě možnosti: Totální amatérský výkon, nebo podstrčení, to je profesionální výkon. Spíš věřím na amatérský výkon, pan Rath si moc věřil. Jiní zlojedi to mají ošetřené jinak. Proto Míra může být každý den v televizi. ;-D;-D

5 0
možnosti

Amatérský výkon ani ne, prostě už to dělali tak dlouho, že měli zajetou nějakou rutinu. A když něco děláte rutinně znovu a znovu, je větší šance, že uděláte hloupou chybu a zpětně se tomu hrozně divíte.

A ještě jeden postřeh - i velmi chytří lidé dělají chyby. Obvykle mnohem větší než hlupáci.

4 0
možnosti

J71a45n 22H17o43r90a

15. 7. 2015 13:45

Jsem rád, že těm Rathovým kecům může věřit snad jen Steinbauer, Novák a spol. U soudce to naštěstí tak nevypadá...

9 1
možnosti

Soudce je profík, který moc dobře zná procesní finty obhájců a nedá Rathovi do ruky žádnou zbraň pro odvolání.

2 0
možnosti

Vámi prezentované důvody jsou zcela irelevantní pro posuzování soudu ve věci viny či neviny doktora Ratha. Vlastně jsou někde na mentální úrovni desetiletého děcka. Se stejně debilní logikou bych třeba já mohl začít odmítat platit daně, protože jsem začal v ČR pravidelně vydělávat v době, kdy předsedou vlády byl jakýsi ing. Miloš Zeman, kterého nemám rád. Proč bych měl platit daně státu, v jehož čele stojí tento pán?

Ale jako trollblog je to dobré, pár mašíblů nalákáte.

8 2
možnosti

Ha, duo Chrástek-Dostálek dorazilo. Který z vás dvou je odborník na trestní a daňové právo? Jekyll nebo Hyde?

4 2
možnosti

Ano, takoví jsou všichni naši političtí mušketýři – Jeden za všechny, všichni se na jednoho... Zatímco nespokojená lůza nemá ani na krabicové víno, naši VIP mají trezory tak plné, že miliony musejí odkládat do krabic od vína, které se pak válejí všude. Chudák potom ten, co je někdy naprosto omylem náhodou odnese! Nejdřív jako víno, potom zase jako stranické peníze na volby... Souhlasím s názorem, že Komančové se musejí ve věčných lovištích otáčet vztekem, jací že to byli břídilové...

4 0
možnosti

Mate tam radu faktickych chyb.

Jen jedna z mnoha: "používal neústavní a nelegální sledovací hackerský software". Tusite, co je to nelegalni software? Pokud vim, tak policie si SW koupila, takze tezko muze byt nelegalni.

5 0
možnosti

On to netuší p. Caho, on netuší nic, bohužel.;-)

2 0
možnosti

:-)  Jsem rád, že se konečně našel autor, který toto téma otevřel! Stejně jako Vy i já tento proces považuji za proces politický, odstrašující. V parlamentu, to byl jediný politik, který ometl řečníka Kalouska, který si dnes  vyskakuje, protože na něj nikdo nemá. Od počátku, jak zmiňujete, je tam plno věcí a jednání, které nemají při normální žalobě, co dělat. Všechno dopředu promyšlené a hlavně to vodění v klepetech do parlamentu, jako nejtěžšího vraha, který by bez toho všechny kolem sebe pozabíjel a utekl. Myslím, že posledním podnětem, kdy míra trpělivosti Nečasovy vlády přetekla, byl jeho projev v parlamentu v  říjnu 2011,(lze najít v archivu), kdy dr. Rath natvrdo pojmenoval vztah Nečase a Nagyové, včetně jejich odměn za koňskou dřinu. Pak už stačilo aby "carevna" před kterou se plazily špičky armády, kývla prstem a začaly se dít věci........! Poslušných poskoků se našlo dost. Zatím žádný a Rath to v obhajobě zdůrazňuje, nevyčíslil konkrétní škodu, která by se státu jeho přičiněním stala.  Čili, uvidíme, kam do dojde, je to opravdu proces politický a jak Rath praví o rozsudku je dopředu rozhodnuto! Ono by to ani jinak nebylo možné po tom divadle, které bylo národu za pomoci novinářské žumpy předváděno!  R^R^R^

4 9
možnosti

Jasněěěě, všechno je to spiknutí temných sil v žoldu vrahů z Vólstrýtu... ;-D Všechno souvisí se vším, za vším je záměr a Vy jste jediný, komu to dochází. Všichni jsou blázni, jen Vy jste letadlo a taky jste všude byl, všechno znáte a máte od všeho klíč.

To už je uvažování někde na pomezí psychózy a paranoie. Rv Nechápete jak funguje dnešní svět, z toho nepochopení se rodí frustrace, z frustrace nenávist, z nenávisti odmítání, z odmítání potřeba vytvořit si svět, který chápete (protože nikdo nedokáže žít bez okolního světa).

8 3
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 11429x
názory o životě

Seznam rubrik